Schurft

Gerelateerd (2)

E-learning

Scabiës
€ 95.00

Sprekers

Tjitte Verbeek van Buuren is huisarts in de binnenstad van Groningen en ziet in die hoedanigheid veel patiënten met scabiës.

Hij heeft speciale interesse in bio-informatica, innovatie, onderzoek, onderwijs en management.

Hij is dan ook betrokken bij verschillende projecten op het gebied van technologische innovatie in de gezondheidszorg. In 2023 startte hij Gezondheidscentrum Groningen, een multidisciplinair centrum voor studenten en andere inwoners van Groningen.

Bekijk volledige profiel

Sofieke Hofman is opgeleid als Arts Internationale Gezondheid en Tropengeneeskunde (AIGT) en is momenteel werkzaam als arts binnen het team Infectieziektebestrijding van de GGD Groningen.

Zij houdt zich bezig met publieksvoorlichting over, onder andere, scabiës.

Deze infectieziekte is de laatste jaren prominenter geworden. Bij de GGD komen dagelijks veel vragen binnen over schurft.

Bekijk volledige profiel

Robert Vodegel is werkzaam als dermatoloog in het Medisch Centrum Leeuwarden.

Zijn aandachtsgebieden omvatten onder andere pigmentstoornissen, auto-immuunziekten, ziekte van Lyme en blaarziekten.

Hij is veelvuldig betrokken (geweest) bij onderzoek en onderwijs op dermatologisch gebied.

Bekijk volledige profiel

Jeroen Romeijn is werkzaam als dermatoloog in het Zuyderland MC.

Zijn aandachtsgebieden zijn onder andere algemene dermatologie, flebologie, blaarziekten, hidradenitis suppurativa, nagelchirurgie en nagelaandoening.

Hij hecht veel waarde aan patiëntencontact en gezamenlijke beslisvorming over de in te zetten behandeling. De uitdaging is daarbij om de aandoening zo optimaal mogelijk onder controle te krijgen, zodat de patiënt weinig tot geen klachten meer heeft.

Bekijk volledige profiel