Over CME-Academy

Meer over CME-academy

CME-Academy® is een platform met hooggekwalificeerde, geaccrediteerde online nascholingen voor artsen, ziekenhuisapothekers en verpleegkundigen. De nascholingen zijn gemaakt door experts op het betreffende vakgebied en zijn actueel en compleet.

Voor wie is CME-Academy?

Huisartsen, medisch specialisten, ziekenhuisapothekers en verpleegkundigen.

Geaccrediteerd

CME-Academy is al jarenlang de specialist op het gebied van professionele medische informatie en educatie. Door onze hechte samenwerking met een groot aantal wetenschappelijke verenigingen hebben wij een goede reputatie opgebouwd bij deze organisaties die de accreditatie verlenen. Medix Publishers BV kent de actuele eisen en voorwaarden die gesteld worden aan een hoogwaardige online nascholing. Alle nascholingen op het platform CME-Academy zijn geaccrediteerd en de door u behaalde accreditatiepunten worden automatisch bijgeschreven in GAIA.

Kosteloos toegankelijk

CME-Academy is kosteloos toegankelijk voor artsen (huisartsen en medisch specialisten), ziekenhuisapothekers en verpleegkundigen die ingeschreven staan in het BIG-register. Om toegang te krijgen tot de cursussen op CME-Academy dient u zich aan te melden voor een Medi-Access-account. U kunt mogelijk meerdere nascholingen op CME-Academy volgen, maar alleen accreditatiepunten halen voor de cursussen die voor uw specifieke beroepsgroep zijn geaccrediteerd. Met uw abonnement heeft u meteen kosteloos toegang tot de online naslagwerken Farmacotherapie-Online en FTO-Online. Met een e-mailnieuwsbrief houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het platform.

Aanmelden Medi-Access

U kunt zich hier aanmelden bij Medi-Access of via de knop Inloggen in het menu rechtsboven. Na het doorlopen van de aanmeldprocedure krijgt u direct uw toegangsgegevens per e-mail toegestuurd. Als u zich abonneert op CME-Academy gaat u akkoord met de opname van uw gegevens in het bestand.